top of page

Продажби на едро

Добре дошли в портала ни за продажби на едро - мястото, където ще откриете информация за предлаганите от нас видове

Като наши партньори ще получите достъп до широка гама от първокласни билки, етерични масла и семена, щателно култивирани и обработени, за да отговарят на най -високите индустриални стандарти.

Продуктов каталог

Отглеждане и събиране:

Нашият ангажимент към качеството започва от корените. Чрез опита си гарантираме отглеждането и събирането на правилните сортове и видове. Процесите, които изградихме ни позволяват да съхраним всички ползи от билките по натурален път. 

Свежа мента
Сушени билки

Експертиза в преработката:

Използваме усъвършенствани техники за обработка, за да извлечем пълния спектър от ползи. От сушенето до доставката, методите ни запазват естественатя цялост на всеки продукт, отговаряйки на нуждите на нашите партньори. 

Гарантиране на качеството:

Подлагаме всяка партида на тестове, за да покрием стандартите на индустриятаНие даваме приоритет на последователността, чистотата и съответствието с международните стандарти, с което гарантираме доверието и удовлетворението на нашите клиенти

Билков чай
Доставчик на билки на едро

Логистика и планиране:

Ефективната логистика е неразделна част от операциите ни. Чрез подробно планиране на годишна, месечна и седмична база, осигуряваме надеждна верига за доставки. Нашият ангажимент за точност и гъвкавост ви позволява да рационализирате операциите си и да отговорите на изискванията на вашия пазар.

Партньори в растежа:

Сътрудничеството с нас означава повече от продукти - това е партньорство за растеж. Работим в тясно сътрудничество с клиенти на едро, както с големи предприятия, така и с по-малки марки, за разработване на персонализирани решения. Нашият екип подкрепя вашия бизнес със стратегическо планиране, като гарантира безпроблемно интегриране на продуктите ни спрямо вашите нужди.

Билки семена етерични масла

Избирайки Биосем Селект вие избирате най-добрите билки, семена и етерични масла, които природата на България предлага. Всичко това подкрепено от технически опит, гарантиране на качеството и споделен ангажимент за растеж. 

За предложения и запитвания

Отдел продажби: sales@biosemselect.com

bottom of page