top of page

Доставяме 100% натурални билки за дома ви

  Добре дошли в Биосем Селект - вашата дестинация за натурални билки , семена и масла право от сърцето на БългарияКомпанията стартира през 2016 година, с основна дейност производство на билкови разсади. Чрез усърдна работа и интегриране на нови технологии успяхме да изградим стабилна основа подкрепена от експертиза в аграния сектор. Отговаряйки на нуждите на нашите клиенти безпроблемно преминахме в сектора на дълбочинната преработка на билки отбелязвайки новото начало на Биосем Селект. 

 Към днешна дата компанията стои стабилно на пазара благодарение на изградените експертиза и доверие. Обслужваме нуждите на клиентите си, както на бизнеса така и на индивидуалните потребители. Нашият ангажимент към съвършенство се състои във всяка стъпка от процесите ни - от отглеждането и прибирането на реколтата до преработката и доставката до вас. В Биосем Селект даваме приоритет на доставянето на продукти с най-високо качество, като гарантираме, че получавате щедростта на природата в най-чистата и форма. 

 Сътрудничейки както с големи корпорации, така и с процъфтяващи малки марки, ние играем жизненоважна роля в растежа и развитието на бизнеса в целия спектър. Нашият екип работи усърдно, за да създаде цялостни годишни планове и да изпълнява подробни седмични и месечни графици за доставка, гарантирайки навременното и надеждно предоставяне на нашите изключителни продукти.

Събиране на билки
Лечебни билки

Визия

 Нашата визия е изградена върху убеждението, че внимателно култивираната и обработена щедрост на природата може да обогати живота и да вдъхне чувство за благополучие. Представяме си свят, в който ботаническите съкровища служат като нещо повече от продукти, а именно като портали към една връзка с чистата и автентична същност на България и нейните традиции. 

Мисия

В Биосем Селект се ръководим от две основни цели: да произвеждаме изключителни продукти за бизнеса и да служим като доверен ресурс за крайния потребител. Нашият ангажимент започва от отглеждането, събирането и преработката на билки, масла и семена, които подчертават богатството и растителното разнообразие на България. Посредством сътрудничество с утвърдени предприятия и млади брандове постигаме устойчив растеж. Едновременно с това гарантираме, че всеки може да се докосне до даровете на природата и да подобри живота си. Нашата мисия е да споделим природните богатства на България чрез отдаденост, надежност, иновации и страст!

bottom of page